de skønneste byggegrunde i nordsjælland

føl dig hjemme i nordsjælland

Som en del af Fredensborg Kommune finder du kystbanebyen Nivå. Byen med sine lidt over 8000 indbyggere ligger 15 kilometer syd for Helsingør og hører til Region Hovedstaden. Med sin unikke placering ved Nivå Bugt er Nivå en by der byder på både strand- og havnemiljø mens der samtidig er nem adgang til by og fællesskab og utallige shoppemuligheder.

I forlængelse af Nivå by finder du Nivå Havn med et veletableret havnemiljø. Her er der flere spisesteder med udsigt til skibsmaster og fantastiske Øresund. Der er naturligvis også mulighed for at blive skrevet op til en havneplads. Lige syd for havnen ligger Nivå Strandpark, som med det lave og klare vand er en utrolig børnevenlig strand. Her er etableret en handicapvenlig badebro og hele sommeren er der livreddere på stranden.

Området byder på hele 6 forskellige folkeskoler – blandt andet den populære Nivå Skole Nord ligger lige på den anden side af Nivå Kongevej. Syd for Teglbakken ligger også NGG – det velrenommerede Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF. Den international afdeling på NGG er en af Danmarks mest eftertragtede og populære internationale skoler, hvor forældre gladeligt sender deres børn, internationale såvel som danske, langvejs fra for at blive indskrevet på. På selvsamme skole findes også en afdeling med førskole samt en fritidsordning.

byggegrunde i nordsjælland

Drømmer du og din familie om at bo i Nordsjælland – tæt på skoven og Øresund?

På Teglbakken finder du 21 byggegrunde med varierende form og størrelse. Så der er rig mulighed for at I kan finde en grund der kan rumme lige netop jeres nybyggerdrømme. 

et område der har meget at byde på

teglbakken

 Teglbakken er opkaldt efter de imponerende teglværker, der engang lå på egnen og producerede store mængder mursten og tegl. Det er da også teglværkernes store udgravninger der har formet landskabet og givet Nivå de smukke søer, du kan se i dag.

 

en unik chance

Det er ikke ofte, at der er mulighed for at få fat i en billig grund i Nordsjælland så tæt på blandt andet Humlebæk og Hørsholm. Hvis I går og drømmer om at bo i dette skønne område, bør I lægge vejen forbi Teglbakken. De 21 byggegrunde har forskellig størrelse og beliggenhed alt efter jeres behov.

et historisk område

Helt nybygger bliver du og din familie dog ikke på Teglbakken. Allerede i Jernalderen blev de første beboelsessteder etableret lige her, hvilket har vist sig under tidligere udgravninger. Måske har dine forfædre allerede boet her engang – og sørget for den gode nybyggerkarma.

Grunde til salg Nordsjælland
byggegrund nordsjælland
byggegrunde nordsjælland
byggegrunde fredensborg
Grunde til salg nordsjælland
byggegrunde ved vandet

har du spørgsmål?

Overvejer du at købe en grund på Teglbakken? Vi rådgiver dig gerne om størrelse, beliggenhed og alt det praktiske i forbindelse med købet.

DU ER TÆT PÅ SKOV OG STRAND – OG ALLIGEVEL
KUN EN HALV TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN

Hvor ligger Teglbakken?

Syd for Humlebæk og nord for Rungsted og Hørsholm ved Nivå bugt finder du byen af selvsamme navn. Nivå er en del af Fredensborg Kommune og hører til Region Hovedstaden.

Unikke byggegrunde

grundarealer op til

m2

priser fra

,-