21 byggeklare grunde til salg i Nordsjælland

byggegrunde med potentiale

Med de 21 byggemodnede grunde på Teglbakken får I her en unik mulighed for at bo i nybyggeri I Nordsjælland. Grundene bliver udbudt til meget fair priser – så der er mere at bygge for, når I skal etablere jeres drømmebolig.

Grundene på Teglbakken ligger godt placeret i naturskønne omgivelser med få minutter til byens centrum. Nabolaget veksler mellem andre nyere villakvarterer og ældre, etablerede kvarterer. Dynamikken mellem det nye, det traditionelle og de grønne arealer giver et af Nordsjællands skønneste boligkvarterer.

Nærområdet er i sig selv en lille oase med en sø og gamle, store træer. Du er tæt på skov og strand – og alligevel kun en halv times kørsel fra København. Der bliver desuden etableret en ny tunnel under Kongevejen, så du kan sende børnene sikkert af sted. Tunnelen vil også blive din smutvej til indkøb og hyggelige ture til Nivå Havn. Mod Kongevejen bliver der etableret en grøn vold, der skærmer mod trafikken. 

du sætter rammerne

Der er 21 grunde af varierende størrelse og beliggenhed. Hver grund har hver sin form og sit karaktertræk. I får mulighed for at bygge en villa på op til to plan og helt op til 170 m2.

føl dig hjemme i nivå

nivå - en by med mange muligheder

I nabolaget er der 345 virksomheder, 86 butikker, 27 spisesteder og et museum. Og byens kulturliv omfatter blandt andet Nivå Musiklaug, der arrangerer en årlig musikfestival i Kalvehaven.

Når der skal handles ind, kan det klares i blandt andet Føtex, Rema1000 eller Nivå Centrum få minutter fra Teglbakken.

køb en fantastisk byggegrund ved vandet

Kun en kort cykeltur væk fra Teglbakken ligger Øresund. Det charmerende havnemiljø omkring Nivå Strandpark har noget at byde på for hele familien. Her er både strandlagune, skove og marker – og et sjældent dyre- og planteliv. Her findes gode bademuligheder og man kan også blive skrevet op til havneplads. Og få kilometer væk ligger Nivå Golfklub.

Giv dine børn de helt perfekte rammer

Teglbakken ligger op ad grønne arealer med blandt andet terrænspringet Slugten. Her kan børnene klatre, bygge huler eller kælke om vinteren. 

Hele det nye beboelsesområde er forbundet med de eksisterende områder med stier, hvor børnene trygt kan cykle til og fra lege- kammerater og skole.

Byggegrund Nordsjælland
byggegrunde ved vandet
Strand Nordsjælland
Grunde til salg Nordsjælland
Grunde til salg nordsjælland
Byggegrund ved vandet

har du spørgsmål?

Overvejer du at købe en grund på Teglbakken? Vi rådgiver dig gerne om størrelse, beliggenhed og alt det praktiske i forbindelse med købet.

HVER GRUND HAR SIN EGEN FORM OG SIT EGET KARAKTERTRÆK. DE ER BELIGGENDE I DE GRØNNE AREALER DER GIVER ET AF NORDSJÆLLANDS SKØNNESTE BOLIGKVARTERER.​

Hvor ligger Teglbakken?

Syd for Humlebæk og nord for Rungsted og Hørsholm ved Nivå bugt finder du byen af selvsamme navn. Nivå er en del af Fredensborg Kommune og hører til Region Hovedstaden.

Unikke byggegrunde

grundarealer op til

m2

priser fra

,-